Hy. Este ora 4:50 , insa nu pot dormi..asa ca stau pe blog...si incerc sa fac o noua poveste.. care incepe asa..
"A fost odata.." o poveste a doi copii..care se iubeau foarte mult..La inceput acestia au fost simpli amici..insa aveau sentimente puternice, fara sa stie ca defpt era iubire..
Au trecut zile, luni, ani .. si acestia isi vorbeau foarte mult..insa de fiecare data cand vorbeau de iubire aveau lacrimi in ochi..Acestia au incercat de multe ori sa`si arate sentimentele, insa niciodata fata`n fata.. poate ca asta a fost una din probleme lor...
Ei au fost prieteni buni..asta pana cand intr`o zi..prietena lor comuna[cea mai buna prietena a fetei] a incercat sa o convinga pe fata sa recunoasca ea ceea ce simte..iar fata a refuzat..ii era mult prea frica..Asa ca prietena lor a incercat sa stabileasca un punct de intalnire comun..Unde ea i`a ajutat pe amandoi sa`si arate sentimentele..
De atunci, ei au fost impreuna si totul parea atat de frumos..atat de ireal..Ce ciudat nu ? Dar e placut.
Insa aceste momente nu au durat prea mult..pentru ca deja a avut loc prima cearta intre ei..Atunci ramasese doar fum..vise facute scrum..Erau numai cuvinte aruncate aiurea care te raneau..insa aceasta a fost o iubire sincera..si acestia s`au impacat repede...doar ca de fiecare data cand totul era din ce in ce mai frumos..exact atunci se certau..
Cei doi era plini de speranta si reuseau sa treaca peste obstacole...Mereu visau sa aiba o casuta impreuna..sa aiba copii..sa fie fericiti "pana la adanci batraneti"..
La fiecare cearta, nu conteaza cine gresea sau de la cine pornea..pentru ca intotdeauna fata ajungea sa`si ceara scuze..
Dar acum s`au certat iar..din simple prostii, neintelegeri. Insa de data asta fata nu a mai suportat sa fie ea cea care isi cere scuze si pentru greselile baiatului..doar nu e singura care face parte din aceasta relatie..Asa ca fata s`a decis sa "dispara" pentru un timp.. si sa il lase pe el sa decida daca vrea sa mai continue aceasta poveste..
Dar degeaba..desi se iubeau, orgoriul era mereu mai presus ca orice..Erau atat de dificili..Asa ca intr`o seara, fata nu a mai suportat sa stie ca l`a pierdut..si deja nu`i mai pasa de ea..asa ca a incercat sa fuga de acasa..insa nu a reusit, asa ca s`a inchis in camera ei si s`a apucat sa fumeze si sa planga..Insa nu era clipa in care fata,cu lacrimi in ochi, sa nu se uite la pozele cu ei..
Prietenii ei erau langa ea, insa ea nu simtea acest lucru..atata timp cat el nu era, nimic nu mai avea rost..Ea devenise atat de indiferenta cu viata ei..Iar intr`o zi, cineva i`a sugerat sa incerce drogurile..fata deja nu mai realiza ca se distruge..asa ca acceptat..asta pana cand..cea mai buna prietena a fetei a venit la ea si i`a spus "Ce se intampla cu tine? Unde e fata aceea pe care o stiam eu? De ce te distrugi? Stii bine cat de mult va iubiti..Stii ca totul va continua.."
Atunci ea a "deschis" ochii..Si a realizat ca nu trebuie sa ajunga la extreme..prietena ei avea dreptate..
Insa fata stia foarte bine ca nu mai exista nici o legatura de comunicare intre cei doi..asa ca in fiecare zi statea intr`un colt si astepta ca el sa se intoarca..
Din cate obsevati, acesti copii se iubsc mult, insa ei azi se cearta, maine se impaca..insa dupa fiecare cearta, ei au impresia ca sfarsitul se apropie din ce in ce mai mult..
P.S.:I Love You And I`m Sorry !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

About...:]

Acesta este blog`ul unei fete simple..care incearca sa`si exprime sentimentele prin propriile creeatii.Care atunci cand plange prefera sa i se ofere o imbratisare in schimbul aceluias` repros "Esti proasta ?! Cum sa plangi pentru asa ceva? "... Acesta este blog`ul meu.. [a carui tema a fost pusa de ZumPye si i multumesc!]