A fost odata...o poveste a doi copii ce se iubeau mult..Totul a luat nastere cand baiatul a inceput sa o placa...iar fata il avea de mult in inima.Peste tot era impreuna, desi cei din jurul lor ii invidiau.

Isi spuneau mereu ca se iubesc..pana cand..intr`o zi cineva i`a spus fetei ca baiatul nu o mai place..Fata a plans mult, insa nu a spus nimic..insa odata cu trecerea timpului aceasta a observat ca baiatul se indeparteaza de ea.. Atunci fata l`a intrebat "Ce se intampla cu noi? De ce te porti asa? Stii bine ca te iubesc !"..insa raspunsul baiatului a durut`o: "Nu te mai iubesc!Aici se termina tot!."..desi baiatul o iubea din ce in ce mai mult. Desi fata a plans mult, nimic nu`i mai putea aduce iubirea inapoi..

Timpul trecuse..iar baiatul era cu alta sperand sa o uite pe EA..dar intr`o zi, baiatul a primit un sms de la EA : "TE IUBESC!". In acea zi baiatul bause foarte mult,insa nu a ezitat nici o clipa..a sunat`o. Fata i`a explicat ca nu ea a dat acel sms, insa baiatul nu o credea si atunci i`a zis.."Si eu te iubesc si imi pare rau ca te`am facut sa suferi."... In acel moment inima fetei incepuse sa bata iar.

Cei doi s`au intalnit in acea seara, spunandu`si cuvinte frumoase..doar ca a doua zi baiatul a negat tot ce s`a`ntamplat intre ei..

Toata lumea se baga in relatia lor, iar ei nu reuseau sa`si auda inima si se certau mereu.. Dar intr`o zi, fata si`a luat inima`n dinti si s`a dus sa vorbeasca cu baiatul .. Ajunsa in fata lui i`a spus ca pur si simplu s`a saturat sa se certe mereu din cauza altora si ca isi doreste sa fie din nou impreuna, ignorand vorbele celorlalti..Insa baiatul i`a marturisit fetei ca nu este sigur daca isi doreste sa mai continue aceasta relatie..chiar daca el o iubea mult si cauta mereu pretexte sa ii vorbeasca..Iar fata, statea singura in fiecare zi, cu lacrimi in ochi si spera ca intr`o zi vor fi ca la inceput..

3 comentarii:

Trista poestea cine stie ce final va avea?Sper ca unul fericit.

Din pacate povestea a avut un final trist..
Deoarece baiatul a uitat`o pe fata in cele din urma si se gandea la o alta EA , iar fata pe zi ce tercea isi distrugea viata din ce in e mai mult..

trecea*

Trimiteți un comentariu

About...:]

Acesta este blog`ul unei fete simple..care incearca sa`si exprime sentimentele prin propriile creeatii.Care atunci cand plange prefera sa i se ofere o imbratisare in schimbul aceluias` repros "Esti proasta ?! Cum sa plangi pentru asa ceva? "... Acesta este blog`ul meu.. [a carui tema a fost pusa de ZumPye si i multumesc!]