`ei! Uite ca am mai revenit si eu pe blog. Recunosc ca de mult timp nu am mai intrat..si nu a fost vorba ca nu am timp, ci de lene. Păi in tot acest timp am stat in mare parte cu prietenii mei, incercand sa uit de trecut si sa traiesc prezentul..Pot spune ca am trait o poveste minunata de dragoste in acest timp..dar care a luat sfarsit..Sa incepem sa povestim..
Ne`am cunoscut de mult timp si am fost amici, iar la concert ne`am inteles foarte bine, asa ca l`am invintat la mine acasa si trebuie sa recunosc ca ne`am distrat foarte tare. Eu nu ezitam nici o clipa sa il iau de mana si el nu ezita nici o clipa sa ma ia in brate..In ziua urmatoare am avut ceva probleme cu parintii pentru ca am baut foarte mult, insa a trecut..iar in a treia zi eu si acel baiat ne`am cuplat..In fiecare zi ne intalneam..Avea un fel de a ma lua in brate si a ma tine de mana..de a se juca in parul meu si de a ma saruta..era special..Toate astea pana intr`o zi cand el a trebuit sa plece la bunici, iar eu m`am dus la prietnii mei[prietenii nostri comuni], iar dupa ceva vreme o parte din ei au plecat la fotbal si am mai ramas eu cu inca 3 fete si doi baieti..ma intelegeam bine cu toti,cu exceptia uneia dintre fete..
La un moment dat a venit la mine unul din baieti, care a vrut sa stea cu capul pe picioarele mele, iar eu am fost de acord..doar ca acea fata pe care nu o suportam, a facut poze si l`a sunat pe prietenul meu si ii zicea ca il insel si ca ma sarut incontinuu cu un tip[ceea ce nu era adevarat]. Ea l`a ameninta continuu` pe amicul meu ca il bate daca nu`i spune iubitului meu ca sta cu mine..Problema este ca iubitul meu a crezut`o pe acea fata, nu pe mine..[parca tinea la mine..de ce nu m`a crezut?]..Ne`am certat..iar in fiecare zi cand ma duceam la prietenii mei era si el..simteam atat de mult nevoia sa`l strang in brate, sa`l iau de mana..si mereu imi aminteam de clipele impreuna si incepeam sa plang..Iar intr`o seara am ramas peste noapte la prietena mea..iar in seara aceea bausem putin bere si mi s`a facut rau..[eram ametita caci nu mai mancasem de 2 zile] si ne`am jucat "Adevar sau Provocare"..normal ca toate provocarile erau sa ne sarutam intre noi..sincer eu vroiam decat sa ma sarut cu el..dar trebuia sa mai sarut si alti baieti..trebuie sa recunosc ca m`am simtit putin ca o curva..desi daca asta era solutia ca sa`l mai pot saruta..merita sa o fac..Tot in acea seara m`am oferit sa`l duc o parte din drum..aveam senzatia ca el vroia sa scape de mine..dar am insistat sa vorbim..pana cand mi`au dat lacrimile..apoi l`am luat in brate..si cu un "pupic" pe buze ne`am despartit..Acum cateva zile, a venit la mine acasa si ne`am impacat, desi el nu vroia sa se mai afle de relatie..eu nu am spus la nimeni, insa ceilalti si`au dat seama de acest lucru si faceau "baza" de el..atunci el s`a suparat pe mine si mi`a spus de fata cu toti, la telefon ca nu mai vrea sa fim impreuna. ca totul se termina. ca s`a saturat..In momentul acesta sunt putin distrusa..putin mai mult poate..Am tinut la el enorm si inca mai tin, insa cel mai tare m`a durut faptul ca nu a avut incredere in mine ci intr`o persoana care stie ca nu ma suporta..si faptul ca nu a avut curajul sa`mi zica in fata ca nu mai vrea sa fie cu mine..
Stiu ca sunt tot felu` de modalitati sa treci peste despartiri..insa eu nu sunt genul..eu nu pot face asta..Si da, am incercat. Acum cand scriu pe blog, am lacrimi in ochi si nu ma simt foarte bine, fiindca nu am dormit deloc noaptea trecuta si am plans continuu`..iar azi nu am mancat nimic..
Nu stiu acum ce impresie va faceti despre mine..insa pot spune ca nu imi pasa..deoarece prietenii mei stiu ce fel de om sunt si asta conteaza. Nu prea am cuvinte sa gasesc o incheiere..si nu stiu daca veti citi porcaria de am scris`o..insa e singuru` mod prin care ma mai pot descarca..

3 comentarii:

pfuuu cum de citi atata nu stiu da' imi placu :))

Ma bucur ca ti`a placut.
Si`n plus tu ai fost acolo, dei e normal :]].

deci*

Trimiteți un comentariu

About...:]

Acesta este blog`ul unei fete simple..care incearca sa`si exprime sentimentele prin propriile creeatii.Care atunci cand plange prefera sa i se ofere o imbratisare in schimbul aceluias` repros "Esti proasta ?! Cum sa plangi pentru asa ceva? "... Acesta este blog`ul meu.. [a carui tema a fost pusa de ZumPye si i multumesc!]